Cautare

23646 de rezultate pentru "de unde pot cumpara antena tvfox" (4.99 secunde)
Majoritatea persoanelor din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani declara ca vor sa cumpere produse alimentare cat mai naturale, se arata intr-un comunicat al firmei de cercetare Mercury Research transmis Agentiei Mediafax.
Deputatii au adoptat ieri Ordonanta nr.199/2005 privind unele masuri pentru continuarea privatizarii CEC, care stabileste vanzarea unui pachet de actiuni de 5% catre salariatii societatii. Ordonanta a fost adoptata cu 145 de voturi "pentru", 106 "impotriva" si 3 abtineri.
Tot mai multi constanteni, dar nu numai, care isi achizitioneaza o masina din import, la mana a doua, incantati de pretul mic, ajung sa constate dupa o perioada scurta de timp ca noile lor masini...second-hand nu mai functioneaza.
Romania primeste astazi 2,2 miliarde de euro de la Erste Bank pentru privatizarea BCR intr-un cont deschis la Londra, anunta Mediafax, citand surse din cadrul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). Membrii comisiei de privatizare a BCR s-au intalnit ieri pentru a consemna si stabili finalizarea tranzactiei.
Reactiile din piata imobiliara nu s-au lasat prea mult asteptate - volumul vânzarilor e în crestere, iar preturile cunosc un trend usor ascendent.Începând de ieri, numarul bancilor din sistem care au adoptat noile norme de creditare a ajuns la opt.
Doar 4% dintre romani isi cumpara case de vacantaaPotrivit unui sondaj al unei institutii italiene de credit, 82% dintre romani cumpara case pentru a locui in ele, iar media la nivel regional fiind de 88%.
Cumpararea unei locuinte cu banii jos este un lucru destul de greu de facut pentru cei mai multi craioveni. ... „Aproximativ 95% din clienti apeleaza la credite atunci când cumpara un imobil.
Cumpararea unei locuinte cu banii jos este un lucru destul de greu de facut pentru cei mai multi craioveni. ... „Aproximativ 95% din clienti apeleaza la credite atunci când cumpara un imobil.
Cu doua saptamâni înainte de Craciun, craiovenii au început deja goana dupa cadouri si produse alimentare. Aglomeratia din magazine este greu de evitat.Pentru ca este un moment de mare importanta religioasa, Craciunul este sarbatorit cu mult fast de craioveni - cadouri, brazi si mai ales o masa îmbelsugata.
Procesatorii si producatorii de lapte se întâlnesc astazi, la ora 17.00, pentru noi discutii. Fermierii sunt nemultumiti ca laptele pe care îl vând cu 80 de bani costa înzecit în magazine.   Rafturile magazinelor sunt pline de produse lactate al caror pret este mai mare sau mai mic.
Dinel Staicu vrea sa arunce pe piata peste 23 de milioane de euro din banii SIF pentru a rascumpara de pe bursa 10% din capitalul social al societatii. ... Brokerii spun ca, în general, societatile apeleaza la asemenea strategii în momentele de criza.
Cursul afisat de unitatile bancare la cumparare (deci clientul vinde) este mult mai prost decât la casele de schimb.Cursul de schimb al fiecarei banci difera cu mult fata de cel oficial, stabilit cu o zi în urma de Banca Nationala a României (BNR).
Autoritatile doljene au decis sa suplimenteze bugetul de capital al Aeroportului din Banie cu peste 1,1 milioane de lei.
Ne vom putea cumpara tara! Finantele vor sa se imprumute de la romanii care au ceva economii puse deoparte Dupa o pauza de 10 ani, titlurile de stat - adica parti din datoria publica a Romaniei - devin accesibile romanului de rand.
Romtelecom ar vrea sa scape de stampila de "operator de telefonie fixa" (Autor:
Acestea sunt cateva dintre subiectele celor mai tari jocuri pe care amatorii de distractii pe calculator le asteapta nerabdatori in anul care urmeaza.
Cele 10 mituri ale comertului online Directorii din retail si industria bunurilor de larg consum sunt asaltati zilnic de previziuni ale unui viitor ce se apropie cu mare viteza:
Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta moare incet. ... TNOB nu se poate sustine din biletele cumparate de constanteni. Bugetul de functionare este de circa 1,5 milioane de euro, depinde de an si de numarul premierelor.
Am venit la targul Piata Taraneasca de la MTR cu un stand, la care sunt prezente cartile mele: Marele incendiator, Repertoarul amorului 1, Repertoarul amoului 2 - alte 69 de povesti de dragoste din istoria lumii, aparute la Editura Hyperliteratura.
O femeie cumpara intr-o viata cam 600 de rochii si 400 de perechi de incaltaminte Intr-o viata, o femeie cumpara 1.116 bluze si tricouri, 620 de rochii, 434 de perechi de incaltaminte, 558 de perechi de pantaloni.
google-analytics.com